BO Motor-Oil
Sinds BO Motor-Oil werd opgericht in 1987 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de grootste onafhankelijke specialisten op het gebied van smeermiddelen in Europa. Al meer dan 25 jaar is BO Motor-oil actief op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van vooruitstrevende smeermiddelen en is vandaag de dag een bekende naam binnen de branche. Een groot deel hiervan is te danken aan de specialisten, scheikundige en engineers die ervoor zorgen dat BO Motor-oil zich tot de top mag scharen op het gebied van smeermiddelen. Op dit moment bevat het assortiment van BO Motor-oil meer dan 350 verschillende artikelen gericht op de top van de motorsport maar ook voor de voertuigen voor dagelijks gebruik. BO Motor-oil is groot genoeg om zijn eigen producten te kunnen ontwikkelen in hun eigen laboratorium en aan de andere kant klein genoeg om aan de specifieke wens te kunnen voldoen van de klant. Hierdoor zijn flexibiliteit en effectiviteit een belangrijke eigenschap van BO Motor-oil.

BO Motor-Oil High Quality lubricants of the last generation
Deze door BO Motor-Oil ontwikkelde high quality lubricants is samengesteld uit de fijnste geraffineerde oliën.
 Ontwikkeling in de motortechnologie hebben geleid tot meer vermogen en rendement waardoor motoren zwaarder belast worden dan ooit tevoren. Het enige dat metalen onderdelen van de motor uit elkaar houdt is de olie, dus het moet sterk zijn en sterk blijven. BO Motor-Oil verdubbelt de filmsterkte, het zorgt voor een blijvende sterke oliefilm en het vermindert de wrijving, waardoor een lagere bedrijfstemperatuur gehandhaafd blijft en slijtage tot het minimum beperkt. BO Motor-Oil is verkrijgbaar voor gebruik in benzine- en dieselmotoren.


Onderhoud van uw auto of motorfiets is erg belangrijk. Het periodiek verversen van de motorolie van uw motorblok zal zorgen dat de levensduur wordt verlengd en dure reparaties worden voorkomen.

Motorolie vermindert de wrijving, voorkomt slijtage aan de interne mechanische delen zoals lagers en zuigers, helpt de motor koelen en beschermen tegen corrosie. Gebruik daarom altijd een olie van een goede kwaliteit en juiste specificatie voor uw voertuig. Wij leveren de volgende SAE oliën: 0w40, 0w30, 5w20, 5w30, 5w40, 10w30, 10w40, 10w50, 10w60 en 15w50.

Voor de professional en doe-het-zelver hebben wij een ruim assortiment aan hoogwaardige BO Motor-Oil motorolie die direct uit voorraad leverbaar zijn.

 

Voor meer informatie over welke olie voor uw voertuig geschikt is raadpleeg dan het onderhoudsboekje van uw voertuig of informeer bij de dealer.

 

Komt u er nog niet uit? Stuur een email naar info@Motorsolutions.nl of contact ons via het contactformulier voor advies.